Det siger andre

Helle, du kommer til at hjælpe mange mennesker! Jeg er helt ærligt målløs over den store effekt det allerede har haft i mit liv!

Kasper (48 år)

Helle er en rigtig varm og ufordomsfuld person. Hendes måde at arbejde med kinesiologi er lige ind til benet. Jeg har fået meget ud af de 2 gange jeg har været hos hende.

Gabriella (15 år)

Jeg kan varmt anbefale Helles behandlinger. Efter blot 2 behandlinger har min datter (15 år) som har problemer med selvværd og angst, fået troen og modet tilbage.

Christina (45 år)

Jeg kan varmt anbefale Helle. Hun ved hvad hun gør… og hun gør det godt!

Hanne (70 år)

Helle og jeg arbejdede på et svært tema som har været gennemgående i mit liv - i hvad der føles som "altid". Helle var super dygtig til at hjælpe mig med at få fat i de grundlæggende overbevisninger jeg har - eller havde - og hendes spørgsmål og støtte hjalp mig til at finde nye positive og forandrende overbevisninger til at arbejde med. Arbejdet var så nemt, næsten sjovt, og jeg kom fra sessionen med en lettere gang.

Der er gået et par måneder siden sessionen, og jeg er forbavset: det jeg har været så bange for før, har jeg næsten glemt! Og jeg er begyndt at gøre det jeg var så bange for, på en helt anden måde end jeg havde forestillet mig. Det sker bare af sig selv. Det er fantastisk!

Anna (43 ÅR)

Jeg fik for snart et år siden en session hos Helle. Jeg har haft store problemer med at være til sociale arrangementer, store som små. Meget i mit liv har ændret sig, efter at jeg har fået arbejdet med det problem.  Det viser sig bl.a. helt konkret, ved at jeg ikke længere er nervøs, når jeg er sammen med andre mennesker, men kan hygge mig og slappe af. Og så er jeg generelt blevet gladere og ser lysere på livet.

Marianne (63 år)

Jeg har været bange for mørke og været bange når jeg skulle ligge i min seng alene om aftenen. At gå hos Helle 2 gange har betydet alt for mig. Det har betydet, at jeg pludselig tør at gå alene ovenpå selvom det er mørkt og det turde jeg ikke tidligere. Og det har betydet at jeg nu kan være mig selv. Det er en helt vild forandring.

Anton (10 år)

Endelig fandt jeg et redskab, der med sin nænsomhed og kraft har gjort mig fri af overbevisninger, som gennem mit liv har lavet benspænd og fastholdt nedbrydende tanker. Samarbejdet med Helle har været trygt, nærværende, hjerteligt og dybt professionelt og den klarhed og omsorg som er i Helles guidning gør dette til en både brugbar og uforglemmelig oplevelse.

Marie (39 År)

Jeg er meget taknemmelig over at have fået hjælp til min datter, derfor vil jeg varmt anbefale Helle til andre. Hun er utrolig nærværende, kærlig og god til at bruge sin egen erfaring og hendes teoretiske viden i praksis og samtidig forklare undervejs hvad det handler om. Hun er god til at gøre det svære enkelt og give hjælp til selvhjælp. Derudover er det utroligt positivt at få hjælp til at skræddersy sætninger til at sige til sig selv og det underbevidste og selv at kunne gøre noget for at hjælpe sig selv. Det betyder meget at få fat på det bagvedliggende og ikke bare symptombehandle, hvilket Helle er super dygtig til.

Katrine (44 år og datter 14 år)

Det har været utrolig positivt for mig, at få en behandling af Helle. Hun har rettet op på et traume, jeg har haft i mange, mange år! Jeg har flere problemer, så jeg har tænkt mig at tage fat på flere med Helles hjælp. Tak!!

Kirsten (78 år)

Jeg har haft en dybt transformerende Psych-k session hos Helle. Jeg følte mig mødt med forståelse af hendes kærlige væsen. Hun var god til at guide mig i at finde frem til, hvorledes jeg kunne forandre min livssituation.

Rikke (44 år)

Kære Helle. Tak! Helt fantastisk – jeg har ikke ord! Vi kommer igen.

Line (41 år mor til datter 12 år)

Meget virkningsfuld behandling. Jeg kan kun anbefale Helle og psych-k.

Karen (56 år)