Udtalelser

Jeg har været bange for mørke og været bange når jeg skulle ligge i min seng alene om aftenen. At gå hos Helle 2 gange har betydet alt for mig. Det har betydet, at jeg pludselig tør at gå alene ovenpå selvom det er mørkt og det turde jeg ikke tidligere. Og det har betydet at jeg nu kan være mig selv. Det er en helt vild forandring.

Anton (10 år)

Endelig fandt jeg et redskab, der med sin nænsomhed og kraft har gjort mig fri af overbevisninger, som gennem mit liv har lavet benspænd og fastholdt nedbrydende tanker. Samarbejdet med Helle har været trygt, nærværende, hjerteligt og dybt professionelt og den klarhed og omsorg som er i Helles guidning gør dette til en både brugbar og uforglemmelig oplevelse.

Marie (39 år)

Jeg er meget taknemmelig over at have fået hjælp til min datter, derfor vil jeg varmt anbefale Helle til andre. Hun er utrolig nærværende, kærlig og god til at bruge sin egen erfaring og hendes teoretiske viden i praksis og samtidig forklare undervejs hvad det handler om. Hun er god til at gøre det svære enkelt og give hjælp til selvhjælp. Derudover er det utroligt positivt at få hjælp til at skræddersy sætninger til at sige til sig selv og det underbevidste og selv at kunne gøre noget for at hjælpe sig selv. Det betyder meget at få fat på det bagvedliggende og ikke bare symptombehandle, hvilket Helle er super dygtig til.

Katrine (44 år)

Jeg har haft en dybt transformerende Psych-k session hos Helle. Jeg følte mig mødt med forståelse af hendes kærlige væsen. Hun var god til at guide mig i at finde frem til, hvorledes jeg kunne forandre min livssituation.

Rikke (44 år)

Det har været utrolig positivt for mig, at få en behandling af Helle. Hun har rettet op på et traume, jeg har haft i mange, mange år! Jeg har flere problemer, så jeg har tænkt mig at tage fat på flere med Helles hjælp. Tak!!

Kirsten (78 år)

Helle er en rigtig varm og ufordomsfuld person. Hendes måde at arbejde med kinesiologi er lige ind til benet. Jeg har fået meget ud af de 2 gange jeg har været hos hende.

Gabriella (15 år)

Jeg kan varmt anbefale Helles behandlinger. Efter blot 2 behandlinger har min datter (15 år) som har problemer med selvværd og angst, fået troen og modet tilbage. 

Christina (45 år)

Kære Helle. Tak! Helt fantastisk – jeg har ikke ord! Vi kommer igen.

Line (42 år og datter 12 år)

Jeg kan varmt anbefale Helle. Hun ved hvad hun gør… og hun gør det godt!

Hanne (70 år)

Helle, du kommer til at hjælpe mange mennesker! Jeg er helt ærligt lidt målløs over den store effekt det allerede har haft i mit liv!

Kasper (48 år)

Meget virkningsfuld behandling. Jeg kan kun anbefale Helle og psych-k.

Karen (56 år)